2012-01-09 09:14:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - sikerrel dolgozol a haszon növelésén

Napi horoszkóp január 9.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai telihold az ön érzéseit is felkavarja. Hát még azokét, akikkel ön ma találkozik. Ne lepődjön meg a sok zsörtölődő emberen, de próbálja meg kikerülni őket. A telihold szenvedélyességét használja inkább a szerelemben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma mindent túlzott, nagy és bőséges. Ez jó, ha mondjuk jutalmazásról, fizetésemelésről, vagy valamilyen társasági összejövetelről van szó. Az evésben azonban nem árt a mértékletesség. És a szélsőséges érzelmekben is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A szokottnál bizonytalanabbnak érezheti magát, és emiatt nehezen viseli el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak önnel, vagy másokkal kapcsolatban. Fertőzés is okozhat rossz közérzetet. Talán nem ártana ágyban maradnia.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A telihold most forróságot, szenvedélyt tud kiváltani önből. A szokottnál is érzékenyebb lehet, ezért a jó dolgok, jó emberek igencsak feldobják a kedvét. Ellenkező esetben viszont parázs vitákra, sírós hangulatra számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az otthoni ügyek túlságosan lekötik, és ezért nehezen tud a munkájára koncentrálni. A problémákat ne vigye be a munkahelyére. Legalább a telefonoktól kímélje meg magát, mert az érzelmi intenzitás miatt végképp nem tud dolgozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy titkos hódolója végre találkozót nyerhet ma öntől. Nem is sejtette előre tán, mennyire fel fogja kavarni ez a találkozás. Azonban akármekkora is a lángolás, az csak pillanatnyi. Talán csak a telihold mulattatta így önöket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az anyagi gondok arra kényszeríthetik, hogy változtasson eddigi elképzelésein. Talán fájó lépésekre kényszerül, de még mindig jobb most lépni, mint tovább halogatni a döntést, és esetleg áldozni reménytelen célokra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A pénzére jobban oda kellene figyelnie. A megfigyelések szerint teliholdkor nagyobb a bűnözés, és ennek ma valahogy ön fokozottabban ki van téve. Kerülje a sötét utcákat, és a gyanús szórakozóhelyeket. Otthon sem árt az óvatosság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma kissé szétszórt lehet, ezért a pontosságot, nagy odafigyelést igénylő munkákat, ha teheti, inkább halassza más napra. A telihold csapongó, nagy energiái viszont segíthetik a kapcsolatépítésben. A karrierjét is támogathatja valaki.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma ne ítélkezzen túl hamar, mert az érzelmei nem engedik, hogy reálisan lásson valakit. Talán akarva-akaratlan riválisának tekinti az illetőt, vagy egyszerűen irigyli a sikereit. Inkább a saját fejlődésével törődjön, boldogabb lesz!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A vásárlás ma különös örömet okozhat önnek. Sajnos azonban a jövőben váratlan kiadásai lehetnek. Ezért ma jobb, ha ellenáll a csábításnak. És még az is lehet, hogy holnap, ugyanazt féláron megkapja. Legyen türelmesebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A telihold, ha egyáltalán engedi aludni, különös álmokkal ajándékozhatja meg önt. Figyeljen rájuk, mert sok érdekességet megtudhat önmaga lelkéről. Ha azonban végképp nem tud aludni, akkor készítsen be magának egy jó könyvet!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: